Njam: Bart Desmidt
Simpel maar goed
Gebonden Nederlands 2024 1e druk 9789462777262Samenvatting
In zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist werkt Bart dagelijks met de allerbeste ingrediënten en serveert hij gerechten die een ode zijn aan verfijning zonder overbodige decoratie.
In dit boek deelt chef Bart Desmidt zijn liefde voor pure productkeuken, waarin eenvoud en kwaliteit centraal staan. Het bevat meer dan 60 recepten, variërend van hapjes en voorgerechten tot hoofdgerechten en desserts waarmee je indrukwekkende gerechten op tafel kan zetten die helemaal niet zo moeilijk te maken zijn als dat ze eruit zien. Met inspiratie uit de nabijgelegen zee en lokale producten blijft Bart trouw aan zijn visie: koken met passie maar zonder poespas.
Bart Desmidt laat in dit boek zien hoe eenvoud en vakmanschap samenkomen in gerechten die een ware belevenis zijn. Ontdek zelf de kracht van simpel maar goed!
Trefwoorden
kookboek pure keuken fine dining kwaliteitsingrediënten eenvoud verfijning restaurantkeuken zeevruchten lokale producten visgerechten Belgische keuken vakmanschap seizoensgebonden koken productgericht koken toegankelijke recepten culinaire technieken hoofdgerechten voorgerechten desserts hapjes culinaire presentatie smaakbeleving gastronomie culinaire filosofie noordzeekeuken sterrenniveau kookinspiratie menusamenstelling smaakcombinaties chef-kok
Trefwoorden
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan