Glutenvrije bijbel
230 glutenvrije recepten voor elke dag van de week
Gebonden NL 2024 1e druk 9789048862580Samenvatting
Hoezo nooit meer een lekkere pizza of boterige croissants? Hoezo nooit meer een volkorenboterham, stroopwafel of een bordje pasta? Een steeds groter deel van de bevolking kampt met coeliakie of een andere vorm van glutenovergevoeligheid. Maar dat betekent heus niet dat je al je favoriete lekkernijen hoeft te laten staan.
Voor Glutenvrije bijbel ontwikkelde Janneke Vreugdenhil (die zelf glutensensitief is) meer dan 230 verrukkelijke, goed maakbare recepten die van eten weer een feest maken: van bagels tot boekweitbroodjes, van havertortilla's tot hartige taart, van kaasschnitzel tot kerststol en van pain gris tot pompoenlasagne. Dit boek staat boordevol recepten om iedere dag glutenvrij, maar zéker niet minder lekker te eten.
Specificaties
Thema classificatie
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan